Extra diensten

• Straatwerk

Vaak onderdeel van de aanleg van een volledige tuin, soms als los project, wij kunnen al uw straatwerk realiseren. Opritten, parkeerplaatsen, tuinpaden of terrassen, ze worden altijd voorzien van een goede onderlaag en perfect bestraat, zodat u er eindeloos plezier van heeft. Ons advies over klinkers, stenen en tegels kan u helpen bij uw keuze voor een mooie en kwalitatief hoogwaardige bestrating.


• Bouwwerken

Overkappingen, vlonders, hoogteverschillen, trappen, allemaal elementen die van uw tuin iets bijzonders maken. We kunnen helpen met advies, ontwerpen en de uitvoering van deze bouwwerken. Zo maken we ook van uw tuin iets bijzonders. Ook technische installaties als automatische beregening en maairobots kunnen we in uw tuin inbouwen, dat maakt onderhoud een stuk eenvoudiger.


• Grondwerk

Soms moeten oude tuinen eerst worden leeggehaald en geëgaliseerd, dat is met ons materiaal een fluitje van een cent. Ook het graven van zwembaden, vijvers en sloten is geen enkel probleem.


• Containerverhuur

Als u zelf uw tuin aan het snoeien of uitgraven bent, dan kunt u bij ons een container huren en uw grond of snoeiafval laten afvoeren. Wel zo handig.


•Sneeuwruimen

En mocht het ooit nog gaan sneeuwen, dan hebben we met onze sneeuwschuivers in een mum van tijd uw parkeerplaats of oprit schoongemaakt. Goed om te onthouden.